Първа линия
Въведен в експлоатация

Грийн Лайф Вилас
Созопол / България

София: +359 2 492 56 21
+359 887 79 46 29
Бургас: +359 87 868 87 76
+359 988 856 662
Варна: +359 877 817 816
Москва: +7 495 127 70 09

Информация
Етажи: 2
Асансьор: не
Такса поддръжка: 1 800€ годишно
Бургас: 35 км.
Несебр: 9 км.
- Уютен дом на морето!
- Отлично качество на строителство!
- Собствен двор и зелена територия!
Представяме Ви Грийн Лайф Вилас, част от Green Life Beach Resort Созопол - един от най-красивите и стилни комплекси от затворен тип на българското крайбрежие. Тук, благодарение на уникалната природна среда, климата и специалните спа услуги, можете да постигнете реална физическа и духовна хармония, спокойствие и релаксация.

Green Life Beach Resort се намира в близост до град Созопол, до най-широката и най-дългата плажна ивица на южното ни крайбрежие - плаж Каваците. Живописният плаж е заобиколен от девствени пясъчни дюни, стари смокини и редки растителни видове, включително защитени пясъчни лилии. В комплекса се предлагат разнообразие от услуги и развлечения в комплекса, като козметични процедури, басейни, ресторанти, магазини, детска анимация и кафене, прекрасен плаж, голяма спортна зона и много други.

Грийн Лайф Вилас се намират във вътрешната част на комплекса и са заобиколени от зелени алеи с места за отдих. В зависимост от местоположението, къщите имат изглед към парковата зона, басейните или гората. В архитектурата на вилите са използвани елементи от класически и средиземноморски стилове. Разположението осигурява домашен комфорт на обитателите му. Условно къщите са разделени на две зони - “Ден” и “Нощ”. В зависимост от предназначението си, те включват: трапезария с кухня, хол, баня, две или три спални, както и допълнителна стая, която може да се използва като кабинет или детска стая.

Живеейки в Грийн Лайф Вилас, ще се насладите на уединение и спокойствие. В трапезарията, комбинирана с кухня, можете да се насладите на вкусна вечеря. Спалните са разположени на втория етаж за повече спокойствие и домашен уют. Просторната тераса е под един покрив с къщата, което означава, че може да се използва като лятна дневна, където можете да прекарате времето с цялото семейство или да приемете гости. А прилежащият собствен зелен двор е идеалното място за игра на най-малките жители на вилата. И в същото време Вие ​​сте само на няколко крачки от плажа.

Характеристики

  • Първа линия
  • Ресторант
  • Плувен басейн
  • Охрана
  • Детска площадка
Цени
87%
ЕтажСтаиЖилищна площОбщи частиОбща площЦенаПлан
Галерия

Созопол

Карта

Местоположение

Изпрати запитване

Грийн Лайф Вилас
Вашият нов дом ви очаква - Открийте го с MAXON.BG!

Информация за обектите и организиране на огледи в месеците:
Февруари, Март, Април 2024.
Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.

Изпратете запитване

ГОТОВО! Съобщението беше изпратено успешно!
ГРЕШКА! Не сте попълнили задължителните полета!

Грийн Лайф Вилас
Вашият нов дом ви очаква - Открийте го с MAXON.BG!

Информация за обектите и организиране на огледи в месеците:
Февруари, Март, Април 2024
.
Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.

Изпратете запитване

ГОТОВО! Съобщението беше изпратено успешно!
ГРЕШКА! Не сте попълнили задължителните полета!