София: +359 2 492 56 21 Бургас: +359 56 916 915 Варна: +359 877 817 816Москва: +7 495 127 70 09

Ние сме на линия!
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
Слънчев Бряг


Елитни имота - Слънчев Бряг

Афродита Парк - Слънчев Бряг
Продаден
В продажба

- Уют и спокойствие близо до морето!
- Подходящо място за семеен отдих!
- Отличен избор за инвестиция!
Проекта "Афродита Парк" е композиция от две отделни сгради, разположени една срещу друга. Между тях е ситуиран басейн и озеленен вътрешен двор с места за почивка. Архитектурата следва изисканата линия на вече построената и въведена в експлоатация Афродита Гарденс, бъдейки естествено нейно продължение. Топлите пясъчни нюанси на фасадите, вдъхновени от древните африкански градове, хармонизират с прохладното синьо на живописния басейн и придават усещането за оазис. Високи колони, различни по степенуваност корнизи и ажурни парапети образуват едно завършено цяло с премерена пропорция на всеки детайл.

За по-голям комфорт на обитателите в комплекса са предвидени паркинг за вашият автомобил, детски басейн, детска площадка, ресторант, зона за масаж, сауна. Имайки за цел да предвидим и удовлетворим всички изисквания на клиентите, се предлагат разнообразни планировки: малки и компактни студия, едно-спални, дву-спални и по-просторни апартаменти.

Афродита Парк ще Ви даде идеалното съчетание между качество и цена. Ценовият диапазон в проекта е предвиден да бъде достъпен за средният пазарен клиент. Възможно е да закупите имота с банков кредит или да се възползвате от гъвкавите безлихвени планове на изплащане, които се предлагат. Съчетанието на красив зелен район, уникална по архитектура сграда и безупречно целогодишно управление създават всички условия за комфортен живот на достъпни цени.

Районът където са ситуирани комплекси Афродита и където ще се построи новия проект "Афродита Парк" е тих и зелен, парковите територии с големина около 7 дка. са изградени напълно и оборудвани с детски площадки и места за почивка, фитнес на открито, спортни площадки и тихи и ненатоварени с транспорт улици, където можете да се разходите на въздух и да оставите детето си да поиграе на воля докато се наслаждавате на чашка кафе с любими хора.

Индивидуалният почерк, който излъчват сградите не остава незабелязан и от туристите, които са избрали да посетят КК Слънчев Бряг. За тези, които искат направената инвестицията да им носи не само наслада в летните отпуски и ваканции, а и пари, имат чудесни условия да отдават имота си сами или чрез управляващата компания, сключвайки индивидуални договори за аренда, съобразени с техните летни планове. Това е една добра предпоставка за възвръщане на вложените от Вас средства. За бъдещите купувачи, които планират покупка на имот *на зелено* се предлагат и значителни отстъпки, които ще направят имота им още по-изгодна инвестиция.

Услуги за собственици и почиващи :
* Открит басейн за възрастни и детски басейн;
* Шезлонги:
* Детска площадка;
* Фоайе с уникален дизайн;
* Рецепция;
* 24 часа и целогодишно видео-наблюдение и охрана;
* Целогодишно обслужване на комплекса;
* Паркинг;
* Почистване, трансфер и мн. др.

Афродита Парк - Галерия Афродита Парк - Галерия Афродита Парк - Галерия Афродита Парк - Галерия

Техническа характеристика:
Апартаментите се продават напълно завършени и готови за комфортен престой. В изграждането и вътрешни довършителни работи се използват само материали от най-високо европейско качество:
* Външни стени - керамични тухли Wienerberger-Protherm;
* Вътрешни стени и прегради - Wienerberger-Protherm;
* Довършителни материали - гипсова шпакловка и латекс;
* Външна изолация ;
* Подове - ламинат;
* Прозорци - двоен стъклопакет;
* Банята е напълно оборудвана с всичко необходимо;
* Кабели за интернет и телевизия;
* Апартаментът е с 1 климатик, включен в цената.
* Асансьорите в сградата са хидравлични на фирма „IZAMET”.

Афродита Парк Афродита Парк Афродита Парк

Задайте въпрос

Цени
Афродита Парк Афродита Парк Афродита Парк

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Афродита Парк - ГалерияАфродита Парк - ГалерияАфродита Парк - ГалерияАфродита Парк - ГалерияАфродита Парк - Галерия

Афродита Парк
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Декември, Януари, Февруари2019 . Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.