София: +359 2 492 56 21 Бургас: +359 56 916 915 Варна: +359 877 817 816Москва: +7 495 127 70 09

Ние сме на линия!
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
Св. св. Константин и Елена


Елитни имота - Св. св. Константин и Елена

Ботаника ВИП Резиденс - Св. св. Константин и Елена

- Разположен едновременно в Ботаническата градина и близо до морето!
- Естествено богато озеленяване!
- Отличен избор за инвестиция!

Ботаника ВИП Резидънс е разположен на територията на Варненската ботаническа градина, което отличава комплекса с уникалната си близост до природата, чистия въздух и здравословните условия за живот.

Усещането за релаксация и уединение с околната среда допринася за пълноценната почивка на тези, които са избрали да живеят в това красиво природно кътче до брега на река, сред естествената красота на природата в съчетание с пъстра колекция от екзотични растения от цял свят.

Ресторантите, плажът и множеството туристически атракции на Св. Константин и Елена се намират само на 10 минути път пеша. Достъпът до тях е лесен и удобен, a центъра на гр. Варна е само на 7 км.

Частният паркинг на комплекса, безупречните мерки за сигурност и денонощната охрана са гаранция, че близостта на тези атракции няма да нарушава спокойствието на жителите на Ботаника ВИП Резидънс.

Комплексът е изграден на терен с големина 12 000 м2, и се състои от 7 жилищни сгради (A,B,C,D,E,F и G), включващи 220 апартамента с една или две спални с площ от 50 кв.м. до 131  кв.м., както и гаражи и парко места.

Първият етап от комплекса е напълно завършен. Изградени са три сгради – бл. A, B и G. 

Комплексът разполага с прекрасен басейн.


Ботаника ВИП Резиденс - Галерия Ботаника ВИП Резиденс - Галерия Ботаника ВИП Резиденс - Галерия Ботаника ВИП Резиденс - Галерия

Ботаника ВИП Резиденс Ботаника ВИП Резиденс Ботаника ВИП Резиденс

Задайте въпрос

Цени
Ботаника ВИП Резиденс Ботаника ВИП Резиденс Ботаника ВИП Резиденс

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Ботаника ВИП Резиденс - ГалерияБотаника ВИП Резиденс - ГалерияБотаника ВИП Резиденс - ГалерияБотаника ВИП Резиденс - ГалерияБотаника ВИП Резиденс - Галерия

Ботаника ВИП Резиденс
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Декември, Януари, Февруари2019 . Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.