Телефон:
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
София


Елитни имота - София

Сити Резиденс - София
Продаден
В продажба

В полите на Витоша сред най-перспективните южни столични квартали е разположена местността Малинова Долина. На границата с вечно младия Студентски град - Сити Резиденс е предназначен за всички, които желаят да получат високотехнологично качество на живот, съчетано с традиционния комфорт, който компанията вдъхва на своите жилищни обекти.
Локацията съчетава спокойствието на тихата част на Студентски град с красивата гледка към двора на НСА, изпълнен с всички възможности да практикувате пълноценно най-популярните видове спорт на открито, като: тенис, футбол, голф, лека атлетика, колоездене и др.
В непосредствена близост се намират Националната спортна академия и Зимния дворец. Автомобили могат да се паркират в подземните гаражи или в уличката откъм бл. 61. Комплексът се намира до крайната спирка на автобусни линии № 280 и № 94, свързващи Студентски град с центъра на София и метрото. На 100 м от комплекса е и началната спирка на три маршрутни линии, които стигат до центъра, Централна гара и северните столични квартали.

Сградата се състои от едно подземно и 8 надземни нива и е първата от предвидения жилищен комплекс със собствено парково пространство и обща система за сигурност.
В сутерена и партера се предвиждат гаражи, разделени помежду си и снабдени с решетъчна ролетна врата.
От 1-ви до 7-ми етаж са предвидени 38 апартамента за продажба със следните характеристики:
* 12 броя двустайни апартаменти – с една спалня
* 18 броя тристайни апартаменти – с две спални
* 8 броя четиристайни апартаменти – с три спални
* Квадратурата на гореописаните жилищни единици варира между 52 – 180 кв.м
* Предвидено е жилище за хора с увреждания
* За всяко жилище в сградата е осигурен гараж.

Сити Резиденс - Галерия Сити Резиденс - Галерия Сити Резиденс - Галерия Сити Резиденс - Галерия

Вид на строителството – монолитно, с тухли „Wienerberger”, с топлоизолирани колони, плочи и външни стени с топлоизоция 10см.- екструдиран пенополистирол, както и хидроизолация в подземните гаражи, при гарантирано качество на материалите по БДС.
Жилище:
ел.,ВиК: инсталации съгласувани с ПРОДАВАЧА до 10 дни, след като са готови вътрешните зидарии; дневна с кухненски бокс; стени – гипсова мазилка; тавани – гипсокартон; под – циментова замазка; вентилациите на кухни/дневни ще бъде с коминни тела с последователно включване; спални: стени – гипсова мазилка; тавани – гипсокартон;
под – циментова замазка; балкони: по проект, под със студоустойчив гранитогрес; антрета и коридори – стени – гипсова мазилка; таван – гипсокартон под – циментова замазка; баня и сан. възли – тавани – влагоустойчив гипсокартон; под – циментова замазка; стени – варова мазилка; зидарии (вътрешни) – съгласувани с ПРОДАВАЧА до 10 дни, след като е готова плочата на етажа над апартамента; врати: входна – блиндирана; вътрешни – MDF с уплътнения; прозорци – РVC – петкамерна дограма, с отваряемост по проект /един прозорец
във всяко помещение с двуплоскостно отваряне/, подпрозоречни външни первази; радиатори – алуминиеви, с монтирани термостат вентили;
Стълбища и площадки:
Под - гранитни плочи; стени и таван – латекс; осветление – автоматично.
Асансьор – електрически.
Гараж:
Автоматична врата на входа на подземните гаражи; врата – метална ролетна; под – шлайфан бетон; тавани – боя; вентилация – автоматични вентилатори в подземните гаражи
Инсталации:
Електро инсталация – съоръжена с двойнотарифни електромери, ВиК инсталация – съоръжена с водомери за топла и студена вода, отоплителна, телефонна, звънчева и видеодомофонна инсталации, система за контрол на достъпа, антенна мрежа по БДС, изградени всички външни връзки и комуникации с осигурени разрешения за включване, без външна връзка към СТТС.
Изградена вертикална планировка по проект на ПРОДАВАЧА – ограда, градинско осветление, алеи, озеленяване, окабеляване за видеонаблюдение. Допълнителни месечни разходи ще има за поддръжката на двора и входа.

Сити Резиденс Сити Резиденс Сити Резиденс

Задайте въпрос

Цени
Сити Резиденс Сити Резиденс Сити Резиденс
Разсрочено плащане - Жилищен кредит от Банка Пиреус
* Валута - Евро/Лева;
* Максимален срок - до 30 г.;
* Лихвен % за срок до 20 г. - 5,55%;
* Лихвен % за срок над 20 г. - 5,75%;
* Начин на плащане - намаляващи вноски;
* Възможни са допълнителни такси, условия и застраховки!

Условия за разсрочено плащане, предложено от строителя:
* Покупка на изплащане до 2 години след АКТ 16!
* Предаване на ключа на имота при платени 50% до АКТ 16!
* Остатъка се разсрочва за 2-години, на 7-равни, тримесечни вноски и 1-остатъчна вноска, в размер на 10% от цената.
* Годишно оскъпяване - 5%
* Лихва за ден - 0,013889%
* Балконите са с хидроизолация, настилки от студоустойчив гранитогрес.
* Общите части се предават със завършени каменни облицовки по стълбищната клетка, изпълнена гипсова мазилка по стените и боядисани с латекс. Таваните са окачени от гипсокартон. Монтирано осветление на междинни и етажни площадки с електрически ключове и монтиран парапет по стълбищна клетка.
* Монтиран видеофон със звънчева инсталация.
* Изпълнено озеленяване и оформено вътрешно дворно пространство.

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Сити Резиденс - ГалерияСити Резиденс - ГалерияСити Резиденс - ГалерияСити Резиденс - ГалерияСити Резиденс - Галерия

Сити Резиденс
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Февруари, Март, Април 2019. Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.