Ние сме на линия!
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
София


Елитни имота - София

Парадайз - София
Продаден
В продажба

"Парадайз" ще бъде изпълнена по всички съвременни стандарти за строителство. Фасадата й ще се отличава с елегантен и иновативен дизайн, с акценти от Еталбонд.

Сградата е проектирана с един полуподземен, един партерен, четири жилищни и един подпокривен етаж. Предвидени са подземни паркоместа и гаражи, и надземни паркоместа с навес. Две рампи, от източната и западната страна на сградата, осигуряват достъпа до подземието.

"Парадайз" ще бъде разположена както в градска среда, така и в среда, достатъчно отдалечена от забързания и шумен град. Булевард "Черни връх" е на 70 метра разстояние от сградата. Той е удобна пътна артерия, а неговата отдалеченост от обекта е условие за безшумна и спокойна среда на обитаване.

Парадайз - Галерия

Конструкцията на сградата е монолитна, стоманобетонна. Подовите конструкции са рeшени като безгредови плочи. Фасадните стени са проектирани като 25 см. зидове от керамични тухли, върху които е положена топлоизолация, измазана с полимерна мазилка върху PVC мрежа. Вътрешните преградни стени са от решетъчни тухли. Между помещенията са предвидени шумоизолационни двойни стени с въздушен слой. Носещата конструкция е стоманобетонна.

Задайте въпрос

Цени
Парадайз Парадайз Парадайз

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Парадайз - ГалерияПарадайз - ГалерияПарадайз - ГалерияПарадайз - ГалерияПарадайз - Галерия

Парадайз
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Юли, Август, Септември2019 . Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.