София: +359 2 492 56 21 Бургас: +359 56 916 915 Варна: +359 877 817 816Москва: +7 495 127 70 09

Ние сме на линия!
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
София


Елитни имота - София

Обект Черни Връх - София

- Апартаменти с гледки към Витоша, подземни паркоместа.
- Добра локация - в близост до Парадайс Мол и метростанция
- Просторни апартаменти с правилни форми
Представяме Ви нова жилищна сграда, разположена в кв. Кръстова Вада, в непосредствена близост до бул. Черни Връх. 

Обектът е с 6 жилищни етажа, разполага с 26 двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, ателиета и магазин на партера, както и 39 паркоместа, 24 самостоятелно обособени паркоместа и 6 гаража.

Всяко от жилищата съдържа следните помещения:

 - Входно предверие
 - Дневна и трапезария с кухненски бокс
 - Една или две спални
 - Баня-тоалетна
 - Втора Баня-тоалетна за тристайните и четиристайните жилища
 - Складово пространство
 - Балкон

Обект Черни Връх - Галерия Обект Черни Връх - Галерия

Конструкцията на сградата е скелетно-безредова, с вертикални носещи елементи от стоманобетонни колони и шайби. Ограждащите стени се изпълняват от тухли 25 см с топлоизолация от ESP 15 см. Вътрешните преградни стени са с дебелина 12 см и се изпълняват от тухлена зидария. Покривните и фасадните плоскости ще бъдат изпълнени със съответните изолации и мазилки, осигуряващи комфорт на обитаване, цялост и дълговечност на конструкцията. 

Сградата ще бъде газифицирана. Всяко жилище ще има направена разводка за индивидуално газово котле. Посредством него се осигурява битова гореща вода за потребителите. Отоплението е чрез радиатори с топлоносител гореща вода, захранвана от котлите. Климатизацията на жилищата може да бъде осъществена чрез разполагане на климатици в дневните. За целта е предвиден монтаж на разводка с фиксирано място за външното тяло на системата. Отоплението на баните през зимата се осигурява от електрически отоплителни  тела за стенно окачване.

За санитарните възли се предвижда смукателна вентилация посредством битови вентилатори с дебит L=90 m3/h, осигуряващи изтеглянето на необходимото количество въздух, което е 90 m3/h определено на база наредба и изхвърлянето му над покрива на сградата през вертикален клон Ø160.
Задайте въпрос

Цени
Обект Черни Връх Обект Черни Връх Обект Черни Връх

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Обект Черни Връх - ГалерияОбект Черни Връх - ГалерияОбект Черни Връх - ГалерияОбект Черни Връх - ГалерияОбект Черни Връх - Галерия

Обект Черни Връх
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Декември, Януари, Февруари2019 . Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.