Телефон:
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
София


Елитни имота - София

Обект Кръстова Вада - София
Продаден
В продажба

Жилищен комплекс Доминика е разположен в южната част на града, в актуалния и нов столичен квартал – Кръстова вада. Близостта му до  Витоша планина и добрите пътни артерии като бул. Черни връх и Околовръстен път, са големият потенциал на района.

Близостта до планината е водещ  критерий за повечето купувачи на имоти днес. Комплекс Доминика ще задоволи стремежът на съвременния човек за живот с по-чист въздух, в зона без индустриално производство и в близост до най- екологичния тип транспорт – метрото.

Отоплението ще бъде на газ, с индивидуални газови котлета. Апартаментите ще се предават на шпакловка и замазка, с монтирани входни блиндирани врати и изградени трасета за климатици - мулти сплит система.

Ще се продават подземни и надземни гаражи и паркоместа.

Обект Кръстова Вада - Галерия

Конструкцията е стоманобетонна монолитна безгредова с носещи стоманобетонни стени. Покривните и фасадните плоскости за изпълнени със съответните хидро и топлоизолации, мазилки и каменни облицовки. Предвидени са плоски покриви. Фасадите ще бъдат обработени с минерална мазилка с архитектурни елементи като рамки и перголи. Фасадните стени са изпълнени с тухлен зид 25 см., изолирани с експандиран пенополистирол, PVC мрежа, минерална мазилка и ЕТALBOND. Фоайетата и стълбищата ще бъдат естетично завършени.

Задайте въпрос

Цени
Обект Кръстова Вада Обект Кръстова Вада Обект Кръстова Вада
Предлага се разсрочено плащане.

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Обект Кръстова Вада - ГалерияОбект Кръстова Вада - ГалерияОбект Кръстова Вада - ГалерияОбект Кръстова Вада - ГалерияОбект Кръстова Вада - Галерия

Обект Кръстова Вада
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Януари, Февруари, Март 2019. Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.