Ние сме на линия!
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
София


Елитни имота - София

Адванс - София
Продаден
В продажба

АДВАНС е вълнуваща жилищна сграда, хармонично вписана в контекста на средата, в която е ситуирана. Две отправни точки - планината и градът – определят цялостната архитектурна идея. Мястото, отредено за АДВАНС, се намира на граничната зона, в която градът и планината се преливат в едно. Линиите и ясните граници се размиват в плавни и меки форми, даващи възможност всеки сам да определи къде точно е и как възприема формата и пространството. Ситуирана в една от най-съвременните зони на гр.София – бул. „България”, АДВАНС е замислена да бъде актуална, контекстуална и авангардна. Някои от най-модерните и интересни сгради в София са именно тук. От друга страна, изключително доминиращ елемент в средата е планината, надничаща към бъдещата сграда. Комбинирайки тези два силни елемента, създадохме вълнуваща, динамична и модерна форма на сградата, без да я ощетяваме функционално.
Разделихме сградата на пет обема, свързани в общ ансамбъл, определящ крайния ѝ силует. Очертахме всеки от петте обема с меки и елегантни форми, оставяйки човек сам да ги асоциира спрямо собственото си въображение. Лесно е да се асоциират петте елемента с пет планински върха или силует на семейство с три деца, но по-дълбокият замисъл на идеята е да Ви стимулираме да самоопределите формата, ставайки съпричастни със сградата. Да се превърнете в автор на нова форма, да Ви вдъхновим.

Функция
Създаването на АДВАНС протече от вътре - навън, тоест дизайна следва функцията, като именно този подход считаме за правилен при проектиране на жилищни сгради. Планирахме безкомпромисна функционална схема, съобразена изцяло с програмата на инвеститора. В план ясно се четат правилни, ортогонални форми, доставящи комфорт на обитаване и флексабилност при организация на интериорното пространство.

Разделихме над 100 метровата в план сграда на пет тела (входа), всеки със собствена вертикална комуникация. Първите два А и Б,  разполагат с по два апартамента на етаж, а В, Г и Д - с по три . Малкият брой апартаменти на етаж повишава усещането за луксозно обитаване и осигурява повече лично пространство. Постигнахме желаните технико-икономически показатели – 11 % общи части. Всеки един от апартаментите е с отлична функция и благоприятно географско изложение. Всички дневни пространства са ситуирани на изток-югоизток с богато остъклени фасади, гледащи към Витоша и градския силует. Партерният етаж е предвиден за търговски площи- магазини с големина от 50 до 100кв.м. Паркирането е обезпечено посредством две подземни нива, като цялата свободна надземна площ е планирана за озеленяване и рекреация.

Конструкция
АДВАНС е проектирана с монолитна стоманобетонна конструкция съгласно най-съвременните единни европейски строителни нормативи ЕВРОКОД. За осигуряване на максимално  добри качествени показатели на конструкцията – висока якост и ниска деформативност  се използват високоякостни бетони клас C30/37 и армировъчна стомана клас B500. Фундирането на сградата е с обща фундаментна плоча с дебелина 1.40м. гарантираща липса на дефекти в стени, подове и тавани от неравномерни слягания на земната основа. Етажните плочи са с дебелина 25см, което осигурява много висока шумоизолация между отделните етажи, а колоните са разпределени така, че да попадат основно в стените между отделните апартаменти, което дава възможност за свободна архитектурна планировка на помещенията.

Адванс - Галерия Адванс - Галерия

Фасада:
Източна фасада – Стъклена окачена фасада с детайли от високотехнологичен стъклофибърен бетон.
Западна фасада – алуминиева дограма, силиконова структурна мазилка с детайли  от високотехнологичен стъклофибърен бетон.
Север и Юг фасади – дограма, окачена фасада от високотехнологичен стъклофибърен бетон.  
Покрив:
Неизползваем плосък покрив – топло, паро и хидро изолиран. 
Партер: 
стени – стоманобетонова конструкция и зидарии 25см, предстенна обшивка от гипсокартон и крайно покритие латекс
подове – настилка от гранит
таван – окачен таван от гипсокартон с крайно покритие латекс
осветление – по архитектурен проект
Етажни фоайета:
стени – стоманобетонова конструкция и зидарии 25см, предстенна обшивка от гипсокартон и крайно покритие латекс
подове – настилка от гранит
таван – окачени тавани, с осветление по архитектурен проект
Обслужващи площадки на междуетажните нива:
под – метална решетка
парапет по архитектурен детайл
конструкция от метални жалузи
стени – силиконова структурна мазилка
Стълбища: 
стени – стоманобетонова конструкция, предстенна обшивка от гипсокартон и крайно покритие латекс
таван – окачен таван от гипсокартон с крайно покритие латекс
стъпала от гранит
парапет по архитектурен детайл
Асаньори: 
Високотехнологични асансьори от водещ световен производител.  
Подземен паркинг: 
под – настилка от шлайфан бетон
стени – шпакловка с крайно покритие латекс
таван – от готова стоманобетонова плоча
Eлектро  инсталация:
За сутерените  се предвиждат  отделни електрически табла. Електрическата инсталация е  изпълнена със степен на защита IP 44. Предвидено е дежурно и евакуационно осветление. Работното осветление се включва чрез детектори за движение (PIR) и контактор. Вентилацията се управлява посредством времереле. Всички осветителни тела са пожаробезопасен тип и притежават съответния сертификат.

Адванс Адванс Адванс

Задайте въпрос

Цени
Адванс Адванс Адванс
* Телефонна инстлация, Антенна инсталация, Интернет
* Звънчево - Домофонна инстлация
* Мълниезащитна инстлация
* Заземителна инстлация
* Отопление и Климатизация
* Вентилация

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Адванс - ГалерияАдванс - ГалерияАдванс - ГалерияАдванс - ГалерияАдванс - Галерия

Адванс
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Януари, Февруари, Март 2019. Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.