София: +359 2 492 56 21 Бургас: +359 56 916 915 Варна: +359 877 817 816Москва: +7 495 127 70 09

Ние сме на линия!
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
Слънчев Бряг


Елитни имота - Слънчев Бряг

Мил дом 6 - Слънчев Бряг

- Модерна архитектура!
- Удобна схема на плащане!
- Изградена инфраструктура!

Представяме Ви новият проект от затворен тип на българското Черноморие – Sweet Homes 6 New Line, с неговото архитектурно решение и уникално местоположение, което го превръща в ексклузивен и привлекателен проект!

SWEET HOMES 6 New Line е ново ниво на луксозен начин на живот в България! Архитектурата на комплекса е елегантна и същевременно монументална. Екстериорът е проектиран в стила на съвременната класика с препратка към арт деко, използвайки съвременни технологии за фасадни елементи.

Ексклузивността на проекта са неговата територия, украсена с живи цветя във форма на река и басейн, проектиран в необикновена форма. Още една особеност, която трябва да отбележим, е близкия парк с обща площ 9 дка. Благоустроената територия, която граничи с комплекса и близкото разстояние до морето създават свой уникален климат, който е благоприятен за укрепване на здравето и качеството на Вашата почивка.

Комплексът е разположен в един от най-желаните райони на курорта Слънчев бряг, както за закупуване на имот, така и за закупуване на търговско помещение и създаване на малък бизнес. Старият Несебър е една от забележителностите на района, която се намира само на 5 км. от комплекса. Това е един от най-старинните градове в Европа, който е включен в списъка на Световното културно наследство ЮНЕСКО. Комплекса е подходящо решение за всички, които търсят къде да избягат от шума и стреса на големия град. Това е най-подходящото място за семейства или специалисти, които търсят комфортен, нов, съвършен и луксозен имот с всички удобства.

Всеки апартамент е проектиран с идеята за елегантност и удобство във всичко. Комплексът разполага с 105 апартамента, от които 20 са студии, 68 апартамента с една спалня и 17 апартамента с две спални. Апартаментите се продават с довършителни работи „до ключ“. По желание на клиента може да предложат пакет дизайнерски мебели в стила на комплекс.

Високото качество на строителство и нивото на контрол са едни от нещата, които ще ви осигурят комфортно пребиваване в комплекса, а екипът от професионалисти по поддръжка и обслужване ще се грижи целогодишно за удобствата на всички собственици. Специалисти ще ви помогнат изгодно да отдавате апартаментите си под наем и също така ще поемат ангажимента да отговарят на всички, възникнали с тази дейност, въпроси. Цените на новите апартаменти няма да ви оставят безразлични. „Sweet Homes 6 New Line” е сигурна и изгодна инвестиция на вашите средства!


Мил дом 6 - Галерия Мил дом 6 - Галерия Мил дом 6 - Галерия Мил дом 6 - Галерия

Апартаментите се продават с довършителни работи „до ключ“.
По желание на клиента се предлага и пакет дизайнерски мебели в стила на комплекс.


Мил дом 6 Мил дом 6 Мил дом 6

Задайте въпрос

Цени
Мил дом 6 Мил дом 6 Мил дом 6

При плащане на 100% в рамките на 1 месец - отстъпка 5%

Разсрочено плащане:
1. Резервация и Подписване на предварителен договор:
студио - 2 000 €
2-стаен - 3 000 €
3-стаен - 4 000 €

2. Първа вноска - 40 %
В срок до един месец след подписване на предварителния договор!
3. Плащане на останалата сума

Останалата сума се заплаща на равни вноски на 3 или 6 месеца в продължение на 2 години!

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Мил дом 6 - ГалерияМил дом 6 - ГалерияМил дом 6 - ГалерияМил дом 6 - ГалерияМил дом 6 - Галерия

Мил дом 6
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Декември, Януари, Февруари2019 . Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.