София: +359 2 492 56 21 Бургас: +359 56 916 915 Варна: +359 877 817 816Москва: +7 495 127 70 09

Ние сме на линия!
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Първа линия

Други имоти в
Созопол


Елитни имота - Созопол

Грийн Лайф Вилас - Созопол

- Уютен дом на морето!
- Отлично качество на строителство!
- Собствен двор и зелена територия!
Представяме Ви Грийн Лайф Вилас, част от Green Life Beach Resort Созопол - един от най-красивите и стилни комплекси от затворен тип на българското крайбрежие. Тук, благодарение на уникалната природна среда, климата и специалните спа услуги, можете да постигнете реална физическа и духовна хармония, спокойствие и релаксация.

Green Life Beach Resort се намира в близост до град Созопол, до най-широката и най-дългата плажна ивица на южното ни крайбрежие - плаж Каваците. Живописният плаж е заобиколен от девствени пясъчни дюни, стари смокини и редки растителни видове, включително защитени пясъчни лилии. В комплекса се предлагат разнообразие от услуги и развлечения в комплекса, като козметични процедури, басейни, ресторанти, магазини, детска анимация и кафене, прекрасен плаж, голяма спортна зона и много други.

Грийн Лайф Вилас се намират във вътрешната част на комплекса и са заобиколени от зелени алеи с места за отдих. В зависимост от местоположението, къщите имат изглед към парковата зона, басейните или гората. В архитектурата на вилите са използвани елементи от класически и средиземноморски стилове. Разположението осигурява домашен комфорт на обитателите му. Условно къщите са разделени на две зони - “Ден” и “Нощ”. В зависимост от предназначението си, те включват: трапезария с кухня, хол, баня, две или три спални, както и допълнителна стая, която може да се използва като кабинет или детска стая.

Живеейки в Грийн Лайф Вилас, ще се насладите на уединение и спокойствие. В трапезарията, комбинирана с кухня, можете да се насладите на вкусна вечеря. Спалните са разположени на втория етаж за повече спокойствие и домашен уют. Просторната тераса е под един покрив с къщата, което означава, че може да се използва като лятна дневна, където можете да прекарате времето с цялото семейство или да приемете гости. А прилежащият собствен зелен двор е идеалното място за игра на най-малките жители на вилата. И в същото време Вие ​​сте само на няколко крачки от плажа.

Грийн Лайф Вилас - Галерия Грийн Лайф Вилас - Галерия Грийн Лайф Вилас - Галерия Грийн Лайф Вилас - Галерия

Грийн Лайф Вилас Грийн Лайф Вилас Грийн Лайф Вилас

Задайте въпрос

Цени
Грийн Лайф Вилас Грийн Лайф Вилас Грийн Лайф Вилас
- 5000 евро депозит
- 30% до месец след депозиране
- Останалите 70% могат да се плащат разсрочено до 30.05.2020 г.

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Грийн Лайф Вилас - ГалерияГрийн Лайф Вилас - ГалерияГрийн Лайф Вилас - ГалерияГрийн Лайф Вилас - ГалерияГрийн Лайф Вилас - Галерия

Грийн Лайф Вилас
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Декември, Януари, Февруари2019 . Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.