Ние сме на линия!
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
Слънчев Бряг


Елитни имота - Слънчев Бряг

Мил Дом 4 - Слънчев Бряг
Продаден
В продажба

С радост искаме да представим на Вашето внимание модерния и стилен комплекс “Мил Дом 4”, в който сме реализирали желанията на нашите приятели и собственици за сграда с атрактивен и модерен дизайн и по-достъпни цени. “Мил Дом 4” е разположен в борова горичка, близо до топлите води и плажове на Черно море в курорта Слънчев бряг. Той предлага на своите собственици и гости перфектната комбинация от зеленина и море с модерна архитектура, уют, комфорт и спокойствие.

“Мил Дом 4” е израз на мечтите на нашите клиенти за дом в България с изключителна локация, качествено и стабилно строителство с модерни дизайнерски решения. Комплекса ще Ви заплени със своя незабравим стил и интериор, както и с класическите елементи в духа на доказаните стандарти. Фасадата е в стандартните топли цветове за комплексите “Мил Дом”, а специални прожектори ще осветяват зелените площи около боровата гора, като създават неповторима атмосфера на спокойствие, тайнственост и усамотеност сред природата. Обърнали сме специално внимание на екологичните фактори в комплекса, като сме използвали естествени материали, а наличието на борова горичка спомага за уникалното съчетаване на планински и морски въздух.
Всеки прекрачил прага на “Мил Дом 4” веднага ще усети тишината и спокойствието, които са предпоставка за вашата незабравима почивка. Обърнато е специално внимание на модерните интериорни решения в комплекса, като предоставя на своите клиенти богат избор от различни разположения на апартаментите и по-достъпни цени на жилищата.
Както всички комплекси от веригата “Мил Дом”, така и “Мил Дом 4” предлага на своите собственици възможност за целогодишно ползване на удобствата и услугите на комплекса. За това спомагат неговото местоположение в тих и спокоен район в централните части на Слънчев бряг и близостта му до хранителен магазин, болница, спирки на градския транспорт и богат избор от ресторанти и заведения. “Мил Дом 4” се намира само на 400 м. от плажната ивица на най-големият морски курорт в България – Слънчев бряг.

“Мил Дом 4” се състои от 104 апартамента, от които 17 студиа, 70 апартамента с една спалня и 17 апартамента с две спални. Всеки апартамент има балкон с прекрасна панорама към планината или към курорта Слънчев бряг. Също така за вашата неповторима почивка в “Мил Дом 4” ще допринесе и външния басейн с много места за слънчеви бани.

Мил Дом 4 - Галерия Мил Дом 4 - Галерия Мил Дом 4 - Галерия Мил Дом 4 - Галерия

Мил Дом 4 Мил Дом 4 Мил Дом 4

Задайте въпрос

Цени
Мил Дом 4 Мил Дом 4 Мил Дом 4
Схема на плащане:
Плащане на 100% от сумата в рамките на един месец – 7 % отстъпка!
Разсрочено плащане – 5 % процента отстъпка!
Капаро за резервация на апартамент – минимум 2000 евро.
До един месец след подписване на предварителен договор се плаща 40 % от стойността на имота.
Останалата сума се изплаща на равни вноски на всеки 6 месеца.
* Уникален парк в борова горичка
* Спортна площадка
* Ландшафтен дизайн
* Открит басейн с водопад
* Детски басейн
* Детска площадка
* Външни зони за отдих с беседки
* Барбекю
* Рецепция
* Спокоен район в центъра
* Ежедневна и целогодишна охрана и видео наблюдение
* Противопожарна система
* Интернет в целият комплекс
* Кабелна телевизия с руски програми
* Паркинг

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Мил Дом 4 - ГалерияМил Дом 4 - ГалерияМил Дом 4 - ГалерияМил Дом 4 - ГалерияМил Дом 4 - Галерия

Мил Дом 4
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Януари, Февруари, Март 2019. Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.