София: +359 2 492 56 21 Бургас: +359 56 916 915 Варна: +359 877 817 816Москва: +7 495 127 70 09

Ние сме на линия!
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
Поморие


Елитни имота - Поморие

Виктория Лейкс - Поморие

- Богата и красива растителност!
- Проектиран в типичния Средиземноморски стил!
- Собствен двор и парко места!
Victoria Lakes е най - новият проект от комплекси Victoria Residences. Комплексът се разполага в непосредствена близост до Victoria Garden и Victoria Royal Garden. Проектиран е в типичния средиземноморски стил и се разполага сред чудни лозови масиви характерни за известния с винарството си регион Поморие. Разположението е съобразено с необхватната морска панорама, разкриваща се на изток от комплекса. Victoria Lakes е комплекс от затворен тип, включващ 33 луксозни къщи със собствен двор и парко места. 

В процеса на изграждане, за част от къщите се предлага и възможност за индивидуални интериорни решения. Орнаментиката подчертава наложилият се архитектурен ансамбъл Victoria Residences. Зелените площи отново са проектирани с богата и красива растителност, подходяща за климата на региона. Предвидени са няколко зони за отдих и почивка, голям басейн и езеро, в което е разположена приказна водна беседка.

Victoria Lakes е проектиран и се изгражда в съответствие с изискванията на съвременното строителство. Къщите са с монолитна железобетонна конструкция,  електрическа и водопроводна инсталации, модерни хидро и топлоизолации, блиндирани входни и ламинирани HDF интериорни врати. За прозорците е предвидена петкамерна PVC система със стъклопакет, а стените са изградени с тухли  WIENERBERGER. Пòкривната система е проектирана и изпълнена съгласно изискванията и сертификатите на BRAMAC. Сигурността е гарантирана чрез внедрената система за контрол на достъпа. За удобство на гостите е предвиден отделен паркинг.

Всеки инфраструктурен проект на Victoria Residences предвижда изграждането на улична мрежа, тротоари, площадки, улично и парково осветление, трафопост, водопровод, пречиствателна станция и канализация. За поддръжката на зелените площи ще се изгради съвременна и функционална поливна система. Victoria Lakes не отстъпва в това отношение и следва всички необходими норми на архитектурата и строителството.

Виктория Лейкс - Галерия Виктория Лейкс - Галерия Виктория Лейкс - Галерия Виктория Лейкс - Галерия

Къщите ще се издават в завършен вид до ключ, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки клиент. За удобство на клиента се осигурява необходимата информация и предварителна консултация, касаеща пребиваването на чуждестранни граждани на територията на България.
Виктория Лейкс Виктория Лейкс Виктория Лейкс

Задайте въпрос

Цени
Виктория Лейкс Виктория Лейкс Виктория Лейкс

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Виктория Лейкс - ГалерияВиктория Лейкс - ГалерияВиктория Лейкс - ГалерияВиктория Лейкс - ГалерияВиктория Лейкс - Галерия

Виктория Лейкс
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Декември, Януари, Февруари2019 . Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.