София: +359 2 492 56 21 Бургас: +359 56 916 915 Варна: +359 877 817 816Москва: +7 495 127 70 09

Ние сме на линия!
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
Варна


Елитни имота - Варна

Обект Трошево - Варна
Продаден
В продажба

Обект Трошево представлява нова девет етажна жилищна сграда във Варна, разположена в един от най-комуникативните райони на града – кв. „Трошево”.

Мястото се намира в близост до редовен градски транспорт и пътни артерии, които осигуряват лесно придвижване не само до централната част, но и до всички останали райони на града. В непосредствена близост до сградата са две детски ясли, детска градина, няколко средни училища, голям търговски център, вериги магазини и банкови офиси.

В сградата са проектирани 59 апартамента, 18 ателиета разпределени в два входа , с общ подземен паркинг, а партерните два етажа са предвидени за банков офис, магазин за хранителни стоки, фризьорски салон, дрогерия и кафе – бар.

Това прави изборът на жилище в сгадата изключително подходящ за млади семейства, които ценят времето си и държат на комфорта и функционалността на дома, в който живеят.


Обект Трошево - Галерия Обект Трошево - Галерия Обект Трошево - Галерия Обект Трошево - Галерия

Проектът на сградата е съобразен с най-съвременните изисквания за модерно и надеждно жилищно строителство и предлага голямо разнообразие от различни по вид, големина и разположение апартаменти. В него са вложени качествени материали, които ще осигурят продължителна експолатация, без да се налагат ремонти или подобрения. Сградата ще е построена по всички национални и европейски изисквания и норми.

Сградата ще има инсталация за отопление и топла вода от абонатна станция на ТЕЦ до радиаторите на всеки апартамент.
Обект Трошево Обект Трошево Обект Трошево

Задайте въпрос

Цени
Обект Трошево Обект Трошево Обект Трошево

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Обект Трошево - ГалерияОбект Трошево - ГалерияОбект Трошево - ГалерияОбект Трошево - ГалерияОбект Трошево - Галерия

Обект Трошево
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Декември, Януари, Февруари2019 . Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.