София: +359 2 492 56 21 Бургас: +359 56 916 915 Варна: +359 877 817 816Москва: +7 495 127 70 09

Ние сме на линия!
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
Варна


Елитни имота - Варна

Обект Козлодуй - Варна
Продаден
В продажба

Жилищна сграда Козлодуй се намира в един от най-комуникативните райони на гр.Варна, ул.Крали Марко 9. На минути пешеходно разстояние от Морска градина, Централен плаж, Опера, Централна пешеходна зона и др. В близост до училища и детски градини. 

Жилищна сграда Козлодуй е изградена от два входа. Вход А е с достъп от ул. Крали Марко, вход Б е с достъп от ул.Козлодуй. Сградата разполага с двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти, мезонети и офиси, като част от апартаментите са с морска панорама. Предимство на жилищната сграда е, че разполага със закрити паркоместа на три нива. С цел осигуряване на комфорта на живущите в сградата, има изградена директна връзка на подземните паркоместа с жилищната част, посредством асансьори и стълбищни клетки.

Обект Козлодуй - Галерия Обект Козлодуй - Галерия

Конструкцията на сградата е монолитна, стоманобетонна. За външни и вътрешни стени се използват тухли WIENERBERGER. 

Външна изолация от каменна вата ROCKWOOL. Освен топлинна ефективност, тази изолация осигурява и други предимства, като най-висок клас пожароустойчивост,изключителна звукова изолация, водоустойчивост и др.

Дограмата на сградата е шест камерна REHAU GENEO MD. С профилната система GENEO се намаляват загубите на енергия с до 76%. В комбинация с троен изолационен стъклопакет 44 мм сънерджи, бяло КА флуатно стъкло. В някои от апаратаментите са поставени прозорци VELUX от серията ''Стандарт плюс''.Термомодифицирана сърцевина от дърво с полиуретаново покритие, допълнително специално уплътнение против течение и TermoTechnology TM. Енергийно-ефективен троен стъклопакет. Вградена вентилация за свеж въздух при затворен прозорец.

Фасадата се изгражда с висококачествени австрийски плоскости HPL FUNDERMAX, имащи отлична защита срещу атмосферните условия. Тези плоскости допринасят за постигане на стойности за нискоенергийни сгради. Мембранна система MAPEPLAN от MAPEI. С фабрични отдушници за дишане на мембраната. Освен надеждната хидроизолация, в системата е вградена и качествена топлоизолация с дебелина 12 см. Настилката е поставена върху дистанционери (система декинг).

Обект Козлодуй Обект Козлодуй Обект Козлодуй

Задайте въпрос

Цени
Обект Козлодуй Обект Козлодуй Обект Козлодуй

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Обект Козлодуй - ГалерияОбект Козлодуй - ГалерияОбект Козлодуй - ГалерияОбект Козлодуй - ГалерияОбект Козлодуй - Галерия

Обект Козлодуй
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Декември, Януари, Февруари2019 . Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.