София: +359 2 492 56 21 Бургас: +359 56 916 915 Варна: +359 877 817 816Москва: +7 495 127 70 09

Ние сме на линия!
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
Варна


Елитни имота - Варна

Комплекс Знамената - Варна

- Панорамни гледки към Варненския залив и Морска градина!
- Отлична локация, лесен достъп и подземни паркоместа!
- Само на една крачка от Морския парк!

Жилищен комплекс с уникална модерна архитектура и знакова локация за град Варна. Разположен е точно срещу Морската градина и ще предостави на бъдещите собственици на апартаменти панорамни гледки към Варненския залив и парка.

Лесният достъп, парковият район, уникалната локация и архитектура правят проекта знаков за град Варна. Инвестицията в жилище в комплекса ще предостави на собствениците съчетание от качествено изпълнение, панорамни гледки и висок инвестиционен потенциал. Практичните вътрешни разпределения и функционалност са водещ елемент във всеки един апартамент.

Всички апартаменти разполагат с просторни панорамни тераси и дограми с френски прозорци за максимална осветеност и изглед към морето.

Комплексът има 14 надземни панорамни етажа, на които са разположени 80 апартамента. На първи и втори етаж са проектирани паркоместа и търговски площи. В подземното ниво ще бъдат изградени 36 паркоместа и място за велосипедна стоянка, а на първо са предвидени още 50 паркоместа и втора велосипедна стоянка. На 2 етаж ще бъдат разположени фитнес с кафе, аптека, магазини, кабинети и офиси. От 3 до 14 етаж са жилищните площи на комплекса.

В сградата ще има 33 двустайни, 45 тристайни и два четиристайни апартамента, като на етаж са разположени по 3 двустайни и 4 тристайни жилища. На последния 14 етаж са проектирани два просторни четиристайни и един тристаен апартамент.


Комплекс Знамената - Галерия Комплекс Знамената - Галерия Комплекс Знамената - Галерия Комплекс Знамената - Галерия

Комплекс Знамената Комплекс Знамената Комплекс Знамената

Задайте въпрос

Цени
Комплекс Знамената Комплекс Знамената Комплекс Знамената

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Комплекс Знамената - ГалерияКомплекс Знамената - ГалерияКомплекс Знамената - ГалерияКомплекс Знамената - ГалерияКомплекс Знамената - Галерия

Комплекс Знамената
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Декември, Януари, Февруари2019 . Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.