Ние сме на линия!
+359 2 492 56 21
Поискайте обаждане

Други имоти в
Варна


Елитни имота - Варна

Бриз Арч - Варна
Продаден
В продажба

"Бриз Арч", един ексклузивен жилищен проект, намиращ се в район с отличен целогодишен достъп. Сградата е удобно разположена  на втора линия от главния булевард свързващ Варна с курортната част на града. В близост до спирка на градски транспорт, който свързва района с централната част на Варна и другите квартали на града.


Пешеходна достъпност до плажа и Морската градина, които са на около 300м от сградата. 


В непосредствена близост до сградата са разположени учебни заведения, на 200м е търговски център „Паркмарт” със СПА център, фитнес зала, разнообразие от ресторанти и кафенета.


Възможност за отдаване под наем (сезонно или през цялата година);

Висококачествено строителство и иновативни технологии;

Инвеститор с богат опит и множество успешно реализирани сгради;


Бриз Арч - Галерия Бриз Арч - Галерия

Апартаментите се предлагат стандартно в степен на завършеност по БДС (на "шпакловка и замазка"). По желание на клиента строително-предприемаческата компания може да завърши жилището "до ключ" срещу допълнително заплащане при изключително атрактивни условия и най-високо качество, според конкретния бюджет и вкус на купувача. На разположение на клиентите е и щатен интериорен дизайнер, който може да изготви професионален проект за завършване и обзавеждане на жилището.


Сградата е проектирана, така че да съчетава максимален комфорт на обитаване и минимални разходи за енергия, както и поддръжка на помещенията. В строителството ще бъдат използвани с предимство немски и австрийски материали от висок клас, както и най-доброто от българските производители: тухли Wienerberger, фасада и топлоизолационен пакет от Weber, 5-камерна PVC дограма и др. Общите части ще бъдат завършени с подови покрития от гранитогрес, качествен латекс, асансьори, алуминиеви парапети. 


Впечатляваща визия , луксозни общи части, безупречен дизайн;Задайте въпрос

Цени
Бриз Арч Бриз Арч Бриз Арч

В процес на изграждане

Ипотека

Лизинг

Мебели

Първа линия

Изглед към морето

Ресторант

Плувен басейн

Барбекю

Климатик

Асансьор

Гараж

Паркинг

Охрана

Детска площадка

Бриз Арч - ГалерияБриз Арч - ГалерияБриз Арч - ГалерияБриз Арч - ГалерияБриз Арч - Галерия

Бриз Арч
Най-доброто от строителя!


Информация за обектите и организиране на огледи в месеците: Юни, Юли, Август2019 . Ще се радваме да Ви отговорим по телефона.